Werken voor Valo Media

Werken voor Valo Media

Valo Media groeit en we zoeken AV-professionals die ons op freelance-basis ondersteunen tijdens producties. Wij zoeken specifiek naar zzp’ers die affiniteit hebben met meer-cameraproducties en livestreaming. Met onze mobiele studio op locatie verzorgen we livestreams en multicam-shoots.

Valo_Media_studio_multicam_productie_

De uitzending wordt vaak online live uitgezonden als webcast of interactieve webinar maar kan ook achteraf als on-demand video worden ingezet door de klant. Valo Media verzorgt videoproducties voor o.a. congressen, beurzen, concerten, festivals, en talkshows.

Valo Media zoekt:

Camera-operator

Als multicam camera-operator werk je samen met de andere camera-operators en sta je onder leiding van de zelfregisserend schakeltechnicus en de field-producer.


Multicam-editor

Als multicam-editor zorg je ervoor dat de ruwe videoregistratie achteraf in een multicam-edit wordt verwerkt tot één of meerdere afgewerkte on-demand video’s voor de klant.

Zelfregisserend schakeltechnicus

Als zelfregisserend schakeltechnicus werk je nauw samen met de field-producer en stuur je de camera-operators aan om een geoliede videoregistratie te verzorgen.


Meer info:

Contactformulier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@valomedia.nl.

Je naam (vereist)

Je email (vereist)

Je nummer (optioneel)