Meer bereik met de Algemene Ledenvergadering

Bereik meer leden met de ALV met een online livestream.

Misschien herkent u het wel… Als brancheorganisatie heeft u honderden tot duizenden leden. Toch komt er bij de Algemene Ledenvergadering (ALV) maar een handjevol opdagen. Daarmee is de opkomst laag en de betrokkenheid gering. Wij hebben hier een aantrekkelijke oplossing voor: maak nu kennis met livestreaming.

ALV02
Voorbeeldopstelling 'premiumpakket' met drie kijkhoeken en studioverlichting.

Meetbaar meer betrokkenheid

De lage opkomst bij de ALV is goed te verklaren: leden hebben veelal drukke agenda’s, moeten van ver komen of willen er niet een volledige avond aan kwijt zijn. Om deze obstakels te ondervangen, organiseren wij voor u een live-uitzending van uw vergadering. Dit leidt direct én meetbaar tot meer bereik en betrokkenheid.

Interactie op afstand mogelijk

Valo Media realiseert volledig verzorgde live-uitzendingen van elk soort vergadering. Zo kunnen thuisblijvers – waar ook ter wereld – virtueel aanwezig zijn. Zelfs interactie met de kijker is mogelijk, door de chatfunctie en het aanbieden van polls. Heeft u specifieke wensen? Dan maken we graag een oplossing op maat!

Direct aan de slag

Wij maken het eenvoudig voor u. Vooraf maken wij een speciale website aan voor de ALV. Hier is de vergadering live met beeld en geluid te volgen. De camera’s en de audiovisuele techniek op locatie faciliteren we ook. Uw enige actiepunt? Dat is het uitnodigen van de leden, bijvoorbeeld met een linkje in de nieuwsbrief.

ALV03
Voorbeeld van de live videoplayer.

De voordelen op een rij

  • Eenvoudig meer leden bereiken voor uw ALV.
  • Meer betrokkenheid onder uw leden.
  • Alles professioneel en zorgeloos geregeld.
  • Keuze uit verschillende betaalbare pakketten.
  • Ook mogelijkheid de video en statistieken te downloaden na afloop.
  • Geschikt voor algemene ledenvergaderingen, bestuursvergaderingen en aandeelhoudersvergaderinngen.