Aandeelhoudersvergadering livestreamen

Is uw aandeelhoudersvergadering (AVA) al klaar voor het digitale tijdperk? Speciaal voor aandeelhoudersvergaderingen heeft Valo Media een kant-en-klare oplossing ontwikkelt waarmee u als organisatie uw stakeholders nog makkelijker kan bereiken.

De AVA is altijd weer een uitgelezen kans om u van uw beste kant te laten zien. Door uw AVA uit te zenden maakt u het bijwonen van de vergadering voor uw stakeholders makkelijker en toegankelijker. Daarnaast is online uitzenden tevens een milieubewuste keuze aangezien de livestream niet locatiegebonden is. Stakeholders kunnen de vergadering gewoon vanuit huis, kantoor of onderweg bijwonen. Dat scheelt vele kilometers rijden!

Valo Media heeft ruim vijf jaar ervaring met het veilig en betrouwbaar uitzenden van evenementen en bijeenkomsten in de beste beeld- en geluidskwaliteit zodat u een goede indruk achterlaat op de kijker. Liever geen pottenkijkers? Dan beveiligen we uw uitzending met een wachtwoord. Chatten en stemmen tijdens de vergadering is ook mogelijk.

[contact-form-7 404 "Not Found"]