Camerajournalist (camjo-reporter)

Camerajournalist (camjo) op je evenement

Valo Media verzorgt reportages, interviews en sfeerverslagen met een camjo of av-duo op evenementen. Een camjo is een journalist en camera-operator in één. Een av-duo bestaat uit een journalist-reporter en camera-operator. Zij editen vervolgens een sfeervideo en/of testimonialvideo van jouw evenement. Met een camjo is het mogelijk om sprekers te interviewen, bezoekers hun mening te vragen en dit tot slot in een sfeervideo samen te vatten. Dit is een mooie aanvulling op een aftermovie of webcast van je event. Zie onze porfolio-pagina.

Valo Media Camjo SecureTV

Online tv-formats voor social media

Valo Media produceert met het camjo-concept geregeld online tv-formats waar mensen op straat of bezoekers van een event naar hun mening wordt gevraagd over een bepaald onderwerp. Enkele voorbeelden; tijdens Security Bootcamp 2017 vroegen we bezoekers wat zij van het event vonden. Bij het online tv-format SecureTV pijlden we de mening van de mensen op straat. In Winkelcentrum Zuidplein vroegen we het winkelend publiek naar hun mening over uiteenlopende zaken. Met een online tv-format kun je inhoudelijke verdieping zoeken door mensen te interviewen en zo aandacht te vragen voor je product, merk of organisatie.

Een greep uit ons portfolio

Contactformulier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@valomedia.nl.

Je naam

Je email

Je nummer

Wat is je vraag?