Corporatefilm

Jouw bedrijf in de schijnwerpers met een corporatefilm

De corporate story van je bedrijf op een visuele manier communiceren naar je (potentiële) klanten? In een bedrijfsvideo vertel je het unieke verhaal van je organisatie. Ideaal voor op een website, in een online nieuwsbrief of als intern communicatiemiddel. Bekijk ons portfolio.

Valo Media verzorgt:
  • Pitchvideo:  vertel kort in een elevatorpitch welk probleem jij oplost.
  • Productvideo: laat zien wat je product of dienst precies inhoudt.
  • Recruitmentvideo: werf nieuwe collega’s door de functie en het bedrijf te laten zien.
  • Online tv-format: breng je merk onder de aandacht bij je doelgroep met meerdere korte programma’s.

Van concept tot uitvoering

Om er zeker van te zijn dat je video aansluit op de marketing- en communicatiedoelstellingen, leren we je daarom eerst graag goed kennen. Wie ben je? Wat is het vehaal van jou en je organisatie? Welk gevoel wil je met je bedrijf communiceren en hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de bedrijfsfilm de essentie hiervan in beeld brengt? Door antwoord te krijgen op deze vragen komen we samen tot een goed creatief concept en produceren we een video die echt bij jou en je bedrijf past.

Online video & social media

Wij oriënteren ons op online inzet en social media. Met het doel van de video en de doelgroep in het achterhoofd adviseren we hoe de videocontent het beste in je online marketingstrategie kan worden verwerkt. Hierbij houden we rekening met het videoplatform, de apparaten die de doelgroep gebruikt (bijv. de smartphone) en jouw doelstellingen voor de videocontent. Meten is weten. Om de impact van de video’s te meten kunnen wij de online statistieken monitoren per kanaal. Waar is je doelgroep actief en hoe gedragen ze zich online? Met deze gegevens kunnen we jouw doelgroep nog beter bereiken en vasthouden.

Enkele praktijkcases

[contact-form-7 404 "Not Found"]