Over Ons

Livestreams die mensen oprecht met elkaar verbinden

Je doelgroep treedt op als ambassadeur van jouw organisatie in een tijd waarin loyaliteit doorgaans ver te zoeken is. Je ledenvergadering heeft meer deelnemers dan ooit en zelfs de jongere deelnemers tonen oprechte betrokkenheid. Video heeft een vaste plaats in je marketing- en communicatiestrategie verkregen en niet zonder reden! Sinds je het gebruik van (live)video bent gaan integreren is het merkimago van jouw organisatie sterk verbeterd. Met name de live video-events geven een oprecht beeld van de organisatie. Deze evenementen worden steeds drukker bezocht en voor je gevoel is de band met de doelgroep hechter dan het in lange tijd geweest is. Dit is wat het gebruik van video en livestreams voor jouw organisatie kan betekenen en waar wij voor gaan!

Loyaliteit en ambassadeurschap

Wij zetten video in als middel om mensen met elkaar te verbinden. In het huidige tijdperk waarin we leven wordt het lastiger om mensen fysiek bij elkaar te brengen. Ook is het als organisatie steeds uitdagender om jezelf te onderscheiden en onder de aandacht van jouw doelgroep te komen. De integratie van video-oplossingen in jouw communicatiestrategie zorgt er niet alleen voor dat je opvalt, maar geeft een transparant en ‘echter’ beeld van jouw organisatie en de mensen die er werkzaam zijn. Door jezelf en de organisatie op een oprechte manier naar buiten te presenteren, voelen mensen zich verbonden. Oprechte verbinding is de basis voor loyaliteit en ambassadeurschap richting jouw organisatie. Een groot bijkomend voordeel is dat de inzet van online communicatiemiddelen ervoor zorgt dat het bereik onder de doelgroep wordt vergroot. Met de integratie van video en livestreams versterk je het imago van jouw organisatie en kom je bekend te staan als modern, professioneel en vooruitstrevend. 

Liefde voor video

Onze oprichters hebben hun technische en creatieve skills met hun voorliefde voor live video gecombineerd en zo een bedrijf neergezet dat meedenkt over het concept van het evenement en er gelijk voor zorgt dat op technisch gebied alles tiptop in orde is. Wij denken mee over hoe je online events zoals webinars, livestreams en podcasts kunt inzetten om offline events te versterken. Onze mobiele studio zorgt ervoor dat wij op de meest uitdagende situaties voorbereid zijn. Een goede livestream maak je maar één keer, dat is juist de kracht van live. Je hebt one moment of fame die het imago van jouw organisatie kan maken of breken.

Professionele begeleiding

Het neerzetten van een krachtige en professionele livestream vergt een goede voorbereiding, een strakke begeleiding en de juiste apparatuur. Het inschakelen van een professionele partij zorgt ervoor dat je verzekerd bent van een goede beeld- en geluidskwaliteit en dat zaken rondom privacy- en auteursrechten geregeld zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring, een groot team van professionals,  robuuste apparatuur en software zorgen we ervoor dat jouw live-event probleemloos verloopt. Met onze mobiele studio kunnen we bovendien het videomateriaal direct bewerken zodat het in principe mogelijk is aan het eind van de opnamedag het videomateriaal al kant en klaar op te kunnen leveren en kun je hier direct mee aan de slag!

Meedenken

Benieuwd wat video voor jouw organisatie kan betekenen? Tijdens een intake gesprek brengen wij jouw doelstellingen en behoeften in kaart en geven wij advies over hoe de inzet van webinars, livestreams, e-learnings en podcasts kan bijdragen aan het behalen van deze doelen.

Boek een intake gesprek