Over ons

Even voorstellen, wij zijn Valo Media uit Rotterdam

Valo_Media_Sjoerd_Blijleve_Peter_Robbemond

Valo Media is gevestigd in Rotterdam en focussed zich op evenementfilms, webinars, webcasts, livestreaming, bedrijfsfilms en AV-trainingen. Het team bestaat uit audio-visuele specialisten -met een achtergrond in communicatie en marketing- onder leiding van Peter Robbemond (links) en Sjoerd Blijleve (rechts).

Over Sjoerd Blijleve

Valo_Media_Sjoerd_Blijleve

‘Het creatieve met het commerciële samenbrengen’

Met dit motto in het achterhoofd en een passie voor video is Sjoerd Blijleve samen met Peter Robbemond Valo Media gestart. Sjoerd heeft voorheen verschillende commerciële functies bekleed in zowel de uitzend- als de uitgeversbranche. Nu is hij full-time videomaker en online marketeer.

Met een interesse voor audio-visuele projecten heeft Sjoerd eerst de studie ‘Communicatie & Multimedia Design’ aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam gevolgd en vervolgens ‘Digital Video Design’ aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Naast zijn werk heeft hij zich commercieel ontwikkeld en de graad ‘Bachelor of Commerce’ behaald door de studie ‘Commerciële Economie’ af te ronden aan de Avans Hogeschool in Breda.

Door zowel een creatieve als een commerciële opleiding te volgen en verschillende verkoopfuncties te hebben vervuld, weet Sjoerd als geen ander de wensen van de klant te vertalen naar een audio-visueel concept dat past binnen de (commerciële) doelstellingen van de organisatie.

Over Peter Robbemond

Valo_Media_Peter_Robbemond

Al van kinds af aan heeft Peter een passie gehad voor de manier waarop mensen en techniek samenkomen. Techniek dient immers de mens en dankzij de laatste ontwikkelingen kan iedereen zijn verhaal kwijt en een publiek vinden. Met een voorliefde voor video heeft Peter zijn pijlen sinds een aantal jaar gericht op het vastleggen van ‘corporate stories’ als cameraman en videomaker voor Valo Media. En met een opleiding ‘Communicatie Digitale Media’ van de Hogeschool Rotterdam als achtergrond kan hij de boodschap aan laten sluiten bij de juiste doelgroep.