Bedrijfsvideo voor Studio Maker uit Rotterdam


Bedrijfsvideo voor Studio Maker

Studio Maker is een WordPress internetbureau en bestaat uit Mario Kerkhof en Lindsey Tates. Voor dit bijzondere duo heeft Valo Media de bedrijfsvideo mogen maken. Dit is wat ze op hun eigen site schrijven over het project:

“Bloed zweet en tranen heeft het gekost, maar wij zijn enorm trots om onze nieuwe bedrijfsfilm te presenteren! Na vele uren met het hele team bij de grimeur te hebben gezeten voor een dikke laag schminck, hebben wij een dag lang onze acteertalenten mogen bundelen voor een korte bedrijfsfilm.”

Om te vervolgen met:

“In de video geven we jou een kijkje in de keuken van Studio Maker: We overleggen, ontwerpen te gekke websites, schrijven een heleboel code, hebben een hoop lol, meten af en toe onze tafeltennis-skills en Mario slaat Lindsey (net buiten beeld) een blauw oog. Kortom: Business as usual voor de Makerts.”

Gerelateerde projecten:

Contactformulier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@valomedia.nl.

Je naam

Je email

Je nummer

Wat is je vraag?