Video- & vlogtraining

Videotraining voor bedrijven

Maak zelf ook professionele video’s

Steeds meer bedrijven gaan zelf aan de slag met online videocontent om te communiceren met haar doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld je product of dienst uitleggen in een video of medewerkers laten vertellen over hun werkzaamheden en het bedrijf. De camera-apparatuur wordt steeds beter en goedkoper, zelfs met je smartphone kom je al een heel eind. Ook het monteren van je video is steeds laagdrempeliger doordat er steeds meer (gratis) software en apps zijn om videobeelden te monteren.

Met video’s laat je zien wie je bent en wat je kunt, je geeft je organisatie letterlijk een gezicht. Het gevaar is alleen dat het er snel amateuristisch uitziet. Dit komt vaak omdat er onvoldoende kennis aanwezig is om het maximale uit de (camera) apparatuur te halen en wat wel en niet werkt binnen een video.

‘Met een stuk basiskennis maak je je eigen video’s al snel een stuk professioneler.’

Het maken van goede videoproducties is echt een vak, maar met een stuk basiskennis maak je je eigen video’s al snel een stuk professioneler. Valo Media geeft op maat gemaakte trainingen aan bedrijven. Per organisatie kijken we wat er aan AV-apparatuur aanwezig is en wat het doel gaat zijn van de videocontent. Hier wordt de videotraining vervolgens op toegespitst.

Vlogtraining bij Miss Mengelmoes

De dames van het online platform Miss Mengelmoes volgden een vlogtraining bij Valo Media. Zij willen zelf gaan vloggen, maar misten de technische kennis om goede en mooie video’s te maken. Aan de hand van praktische tips kunnen ze nu zelf aan de slag.

Contactformulier

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@valomedia.nl.

Je naam

Je email

Je nummer

Wat is je vraag?