Webinarstudio in Rotterdam

Fullservice studio voor webinars en livestreams

Naast onze mobiele video-oplossing op locatie voor livestreams of opnames, bieden we ook een kant-en-klare webinar-studio aan bij CrewProof Studios Rotterdam. In deze fullservice studio ontzorgt ons team u volledig zodat u zich op de inhoud van de webinar kunt focussen. Wel zo gemakkelijk.

De webinar-studio is perfect gelegen vlakbij Rotterdam The Hague Airport waardoor ook mensen makkelijk vanuit het buitenland kunnen invliegen. De studio is snel te bereiken vanuit Amsterdam en andere steden, binnen vijf minuten zit u op de A13 richting Den Haag of Amsterdam of op de A20 richting Utrecht of Gouda.

De livestream-studio (6 x 6 x 4 meter) is meer dan groot genoeg voor meerdere sprekers. En in de comfortabele lounge-plek maken wij het mogelijk om de opnames of livestream direct te bekijken. De achtergrond van de studio kan in elke gewenste kleur worden geschilderd.

Het zal u aan niks ontbreken. In het lounge-gedeelte is koffie, thee en soep aanwezig samen met wifi en kleedruimte. Hier is ook de mogelijkheid voor visagie (apart in te huren).  Extra catering is natuurlijk ook mogelijk.

  • Webinar-studio Rotterdam
    -CrewProof Studios Rotterdam @ Rotterdam The Hague Airport-
    Kranebittenbaan 13
    3045 AT Rotterdam