Werken als camera-operator

Werken als camera-operator

Als multicam camera-operator werk je samen met de andere camera-operators en sta je onder leiding van de zelfregisserend schakeltechnicus en de field producer. Als team zorg je ervoor dat er -live- een geschakelde videoproductie wordt opgeleverd. De uitzending wordt vaak online live uitgezonden als webcast of interactieve webinar maar kan ook achteraf als on-demand video worden ingezet door de klant. Naast het camerawerk bouw je samen met je collega’s ook de mobiele studio op en af. Valo Media verzorgt videoproducties voor o.a. congressen, beurzen, concerten, festivals, en talkshows. Naast camera-operators zoeken we ook editors en schakeltechnici.

Jij:

  • Hebt aantoonbare ervaring als (multicam) camera-operator;
  • Weet dat live ook echt live is en direct goed moet zijn;
  • Bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer;
  • Komt uit de regio Rotterdam en snapt de ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit;
  • Bent op oproepbasis flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden;
  • Hebt een flexibele houding en bent stressbestendig;
  • Hebt een professionele uitstraling en houding;
  • Hebt een ‘samen uit, samen thuis’ mentaliteit;
  • Werkt als freelancer of binnen een payroll- of uitzendconstructie.

Valo_Media_multicam_camera_operator

Over Valo Media:

Valo Media bestaat uit een gedreven team van vakidioten 😉 gespecialiseerd in, vaak kleine, technisch-creatieve videoproducties. Onze focus ligt op live (multicam) producties zoals webcasts en interactieve webinars. Wij zijn echte doeners, ‘kan niet’ bestaat niet bij ons. Ook zijn we teamplayers en gaan niet naar huis voordat de klus klaar is en alles afgebouwd. Tot slot drinken we graag samen nog een biertje als de klus is geklaard.

Valo Media neemt géén werknemers in dienst. Je kunt bij ons op oproepbasis aan de slag als zzp’er en bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of wilt via een payroll- of uitzendconstructie bij ons aan de slag.  Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

Solliciteer direct

Solliciteer direct via onderstaand formulier of stuur je CV, evt. portfolio en motivatie naar Peter Robbemond via werkenvoor@valomedia.nl.

Je naam

Je email

Je nummer

Selecteer functies

Camera-operatorMulticam-editorSchakeltechnicus

Motivatie